web analytics

TOMISTHECAT.RO – BLOG TOMIS THE CAT
TOT CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE… TOT CE FACI PENTRU ALȚII… RĂMÂNE!

LA MULȚI ANI! DOAMNE, VINDECĂ ȚARA ÎN 2015!

FELICITARE CRESTINA DE ANUL NOU

O, Doamne Sfinte Tată Ceresc, Tu ești Părintele veșniciei și Îți mulțumesc că ai îngăduit să trecem biruitori prin toate greutățile și încercările anului 2014.
Te slăvesc și Te preamăresc pentru că în bunătatea Ta cea mare, ne-ai mai lăsat pe pământ și anul acesta, ne-ai dăruit viața până în aceste clipe, ne-ai mai dat O ȘANSĂ. Te rog fierbinte ca în noul an 2015 să te înduri de această țară așa zis creștină și să reverși peste toți românii harul Tău nemărginit.

O, Doamne Iisuse Hristoase, Tu ești Domnul Păcii și dacă vrei, POȚI să vindeci România de ura și dezbinarea care o macină de ani de zile, poți să aduci împăcarea între mamă și fiică, între tată și fiu, între frate și soră, între frate și frate, între unchi și nepot, între vecinii de bloc, între colegii de serviciu, între pastorii, prezbiterii și diaconii tuturor Bisericilor, între toți cei care se pretind a fi copii ai Tăi, între Guvern, Președinție și Parlament, între toți conducătorii țării, între toți cei care pot contribui la reconstrucția României.

O, Doamne Duhule Sfânt, Tu ești Cel Minunat, Mângâietorul, Sfătuitorul și Apărătorul nostru, Cel care ne arăți starea noastră de păcat, Cel care ne mustri, ne cercetezi inimile și ne convingi în fiecare zi, Cel care ne ajuți să înțelegem cum trebuie să trăim pe acest pământ plin de silnicie și fărădelege. Te rog să zdrobești inimile românilor împietriți în necredință, te rog să aduci VIAȚA peste poporul român care este mort în fărădelegi și păcate.

VINDECĂ ȚARA, DOAMNE și fie ca anul 2015 să fie un an de cercetare, de îndurare, de pace, de trezire spirituală și de întoarcere la Dumnezeu a cât mai multor români! Fie ca orice orice român să ajungă la cunoștința Adevărului și să înțeleagă că fără pocăință și fără credință, fără ascultare și fără supunere față de Cuvântul Sfânt, NU AVEM NICI O ȘANSĂ! Fie ca nici un român să nu se rușineze de Evanghelia lui Hristos pentru că Ea este puterea lui Dumnezeu care ne conduce spre mântuire! Fie ca românii să nu accepte să rămână niște animale raționale care vin de nicăieri și se îndreaptă spre nicăieri! Fie ca orice formă de neopăgânism să piară din România și orice suflet de român
să mărturisească faptul că Iisus Hristos este Domnul!

M-am rugat toate acestea, în Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh!
Amin!

LA MULȚI ANI VEȘNICI, TUTUROR ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI!

Cu drag,
Tomis the Cat – Blogger Evanghelic

2 Responses to “LA MULȚI ANI! DOAMNE, VINDECĂ ȚARA ÎN 2015!”

  1. AMIN! Domnul să-și facă lucrarea Sa în fiecare inimă!

  2. Răutatea oamenilor este foarte mare în momentul de față dar să luăm curaj și încredere din Cuvântul lui Dumnezeu din Plângeri 3:22 care ne spune că „BUNĂTĂȚILE DOMNULUI NU S-AU SFÂRȘIT IAR ÎNDURĂRILE SALE NU AU AJUNS LA CAPĂT”

    Apoi în Plângeri 3:27 ni se spune:
    „ESTE BINE SĂ AȘTEPTĂM ÎN TĂCERE AJUTORUL LUI DUMNEZEU” iar în Plângeri 3:29 ne asigură:
    „SĂ VĂ UMPLEȚI GURA CU ȚĂRÂNĂ ȘI SĂ NU VĂ PIERDEȚI NĂDEJDEA ÎN DOMNUL”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introdu cifra corespunzătoare în caseta de mai jos : *