TOMISTHECAT.RO – BLOG TOMIS THE CAT
TOT CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE… TOT CE FACI PENTRU ALȚII… RĂMÂNE!

BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A ÎMPLINIT ȘAPTE ANI CU VOIA BUNULUI DUMNEZEU

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

Astăzi 17 aprilie 2016 se împlinesc șapte ani de când mi-am deschis acest blog. Din nefericire, nu pot să mă ocup de această lucrare așa cum mi-aș dori, din cauza unei probleme personale care mă apasă foarte tare în fiecare zi. Nu pot să intru în niște detalii care nu sunt publice dar pot să vă rog să mijlociți în rugăciune înaintea Domnului pentru mine, mai ales că am mare nevoie.

În ciuda tuturor greutăților și încercărilor care m-au presat mai mult ca niciodată în ultimele luni de zile, am considerat ca fiind de datoria mea înaintea lui Dumnezeu să mediatizez cât mai mult CAZUL BODNARIU, un caz strigător la Cer, un abuz monstruos al autorităților norvegiene ateiste. Nu-mi vine să cred că în ianuarie 2016 am reușit să postez pe blog 43 de materiale (multe dintre ele, preluate din diferite surse de încredere), aproape toate fiind legate de cazul Bodnariu care a devenit o prioritate absolută pentru blogul meu din cauza dramatismului/tragediei situației. Nu m-am isterizat (aud des și prostia asta prin presa mizerabilă ateistă) ci doar am considerat de cuviință să fiu alături de o familie creștină greu încercată, lovită și atacată din toate direcțiile de ATEI. N-am făcut decât ceea ce era normal să fac în calitatea mea de blogger creștin evanghelic. Spun că nu-mi vine să cred că am reușit să dedic atât de mult timp cazului Bodnariu pentru că de obicei abia reușesc să postez maximum 5-6 articole pe lună (puteți să verificați arhiva blogului meu ca să vă convingeți). Sunt foarte revoltat pentru ce li s-a întâmplat lui Marius și Ruth Bodnariu și sufăr alături de ei chiar dacă n-am avut bucuria și plăcerea să-i cunosc niciodată. Dacă nu-i voi cunoaște vreodată aici pe acest pământ, nădăjduiesc ca în harul Său nemărginit, Părintele Ceresc să se îndure de mine și să mă ajute ca într-o zi să ajung în Împărăția Sa unde sunt convins că-i voi cunoaște și pe scumpii noștri Marius și Ruth Bodnariu. Până atunci, rămâne să ne susținem în rugăciune, unii pe alții. Sunt sigur că Dumnezeu nu ne va părăsi niciodată și va duce la bun sfârșit tot ceea ce a început în viețile noastre chiar dacă noi nu înțelegem întotdeauna planul Său. Facă-Se voia Sa cu noi! Amin.

Acum aș dori să prezint situația statistică actuală a blogului meu, așa cum obișnuiesc să fac în fiecare an. Poate că există cititori care sunt interesați.

Google page rank: PR3 (prchecker.info)
Număr pagini web indexate de Google: 1350 (SEO stats mypagerank.net)
Vizitatori unici în România: 181101 (flagcounter.com)
Număr vizite/accesări/vizualizări: 480447 (flagcounter.com)

Poziția în Trafic.Ro în funcție de categorii:
a) Locul 2549 din 15852 site-uri active monitorizate (trafic.ro)
b) Locul 109 din 1003 bloguri active monitorizate (trafic.ro)
c) Locul 34 din 155 bloguri personale active monitorizate (trafic.ro)

* Comentarii aprobate: 4101

* Am fost protejat de 11248 comentarii de tip spam filtrate
prin ANTISPAM MAGIC PLUG IN compatibil cu platforma wordpress.org

Slăvit să fie Dumnezeu!

Fiți binecuvântați! Fiți binecuvântate!

Cu drag,
Tomis the Cat – blogger evanghelic

Vă invit la o felie de tort! 😉

TORT LA MULTI ANI TOMIS THE CAT!

One Response to “BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A ÎMPLINIT ȘAPTE ANI CU VOIA BUNULUI DUMNEZEU”

  1. Domnul să vă dea har!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *