web analytics

TOMISTHECAT.RO – BLOG TOMIS THE CAT
TOT CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE… TOT CE FACI PENTRU ALȚII… RĂMÂNE!

VIOREL IUGA CHEAMĂ ARĂDENII LA MARȘUL PENTRU FAMILIE ȘI VIAȚĂ DIN 25 MARTIE 2017 PENTRU VIITORUL COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI

PASTOR VIOREL IUGA - PRESEDINTELE ALIANTEI EVANGHELICE DIN ROMANIA

(foto: rodiagnusdei.wordpress.com)

Președintele Alianței Evanghelice din România, pastorul baptist Viorel Iuga,
a făcut un apel public către toți arădenii ca să vină la Marșul pentru Familie și Viață ce se va desfășura sâmbătă 25 martie 2017 în toate orașele României. Domnia sa a precizat faptul că participarea masivă a cetățenilor va contribui la viitorul copiilor și nepoților noștri. La Arad, evenimentul va avea loc între orele 11.00 și 13.00.

În urmă cu aproape două săptămâni, Alianța Evanghelică a emis un Comunicat prin care respinge proiectul de lege privind un eventual „parteneriat civil” și lansează o invitație, tuturor creștinilor evanghelici să se implice în orice acțiune care să determine respingerea legii „parteneriatului civil”. Biserica se opune atât „parteneriatului civil” între persoane de același sex (homosexuali), cât și celui dintre persoane de sex opus (heterosexuali) deoarece în cazul primilor se urmărește legalizarea păcatului sodomiei iar în cazul celor din urmă, se urmărește legalizarea păcatului concubinajului în detrimentul căsătoriei instituite de Dumnezeu. Toți cei cărora le pasă de soarta națiunii române sunt îndemnați să participe la Marșul pentru Familie și Viață 2017.

Domnul să-l binecuvânteze pe pastorul Viorel Iuga!

No Responses to “VIOREL IUGA CHEAMĂ ARĂDENII LA MARȘUL PENTRU FAMILIE ȘI VIAȚĂ DIN 25 MARTIE 2017 PENTRU VIITORUL COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introdu cifra corespunzătoare în caseta de mai jos : *