web analytics

TOMISTHECAT.RO – BLOG TOMIS THE CAT
TOT CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE… TOT CE FACI PENTRU ALȚII… RĂMÂNE!

REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A FAMILIEI ÎN CONSTITUȚIE VA FI ORGANIZAT ÎN TOAMNA ACESTUI AN

POPORUL ROMAN CRESTIN ESTE IMPOTRIVA LEGALIZARII PACATULUI

„Despre modificarea constituțională în ceea ce privește referirea la alcătuirea familiei, suntem în fața unei situații inedite. O acțiune de strângere a unui număr impresionant de semnături, care relevă o anumită atitudine și o anumită tendință în societate. Este societatea românească astăzi mai dispusă să revină la modelele tradiționale de funcționare a ei? Se pare că există un sprijin consistent în acest sens și noi ca oameni politici nu putem totuși să neglijăm acest lucru, în paralel cu ceea ce înseamnă nevoia asigurării libertății fiecărui individ de a-și alege modul în care își construiește viața și drumul în viață.

Deci, pentru mine ca liberal, vreau să mă înțelegeți că, fără să pot să desconsider opinia unui număr important al cetățenilor noștri, am în vedere și această necesitate de a acorda libertate fiecăruia de a-și alege calea de urmat în viață, dar, în același timp, este și o obligație politică, și una legală, și constituțională, de a consulta cetățenii și, în urma consultării prin referendum, să știm exact ce avem de făcut. Acesta va fi, dacă vreți, parcursul pe care îl vom urmări și este cel mai probabil ca în toamna acestui an să fie întrunite condițiile necesare din punct de vedere legal pentru organizarea referendumului.”

(Călin Popescu Tăriceanu – Președintele Senatului României)

SURSA:

agerpres.ro/politica/2017/05/31/alerta-anunt-interviu-cu-presedintele-senatului-calin-popescu-tariceanu-17-26-47

CITEȘTE ȘI APELUL PASTORULUI VIOREL IUGA (PREȘEDINTELE UNIUNII BISERICILOR CREȘTINE BAPTISTE ȘI AL ALIANȚEI EVANGHELICE DIN ROMÂNIA) CĂTRE POLITICIENII ROMÂNI:

http://tomisthecat.ro/2017/04/20/viorel-iuga-apel-catre-presedintele-iohannis-si-politicieni-cu-privire-la-tergiversarea-organizarii-referendumului-pentru-definirea-clara-a-familiei-si-casatoriei-in-constitutia-romaniei/

No Responses to “REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A FAMILIEI ÎN CONSTITUȚIE VA FI ORGANIZAT ÎN TOAMNA ACESTUI AN”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introdu cifra corespunzătoare în caseta de mai jos : *