web analytics

TOMISTHECAT.RO – BLOG TOMIS THE CAT
TOT CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE… TOT CE FACI PENTRU ALȚII… RĂMÂNE!

BISERICA BAPTISTĂ CERE PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI SĂ URGENTEZE LEGEA REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CLARĂ A FAMILIEI ȘI CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

SIGLA UNIUNII BISERICILOR BAPTISTE DIN ROMANIA

COMUNICAT

Consiliul Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România, întrunit la Bicaz Chei în sesiunea de toamnă din 24-25 octombrie 2017, în acord deplin cu învățătura Sfintelor Scripturi, norma noastră de viață și de conduită, din dragoste pentru familie, pentru țară și din respect față de cetățenii României:

1. Reafirmă poziția de susținere totală față de familia întemeiată prin uniunea liber consimțită între un singur bărbat și o singură femeie. Din perspectiva Celui care a creat și a binecuvântat familia, bărbatul și femeia își pot păstra identitatea, își pot folosi darurile și își pot împlini rolurile doar într-o relație heterosexuală. Conform învățăturii biblice, copiii pot crește echilibrat și sănătos din punct de vedere spiritual, emoțional și social, doar într-o familie formată prin uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie.

2. Reafirmă convingerea că Dumnezeu a creat bărbatul și femeia.
În acest sens, identitatea de gen nu este o alegere personală ci un dat divin. Aceasta ne obligă să fim total împotriva promovării ideologiei de gen în orice formă de școlarizare din sistemul public din România.

3. Vă solicită în mod respectuos să vă folosiți toate prerogativele legale pentru a ajuta, urgenta și susține organizarea Referendumului ce are în vedere clarificarea Articolului 48, alineatul 1 din Constituția României.

Dumnezeu să vă dăruiască în continuare înțelepciune, sănătate și putere pentru a vă implica în orice acțiune ce asigură binecuvântarea și bunăstarea întregii națiuni!

Președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România,
Viorel Iuga

BISERICA BAPTISTA CERE SENATULUI ROMANIEI URGENTAREA VOTARII LEGII REFERENDUMULUI PRIVIND DEFINIREA CLARA A FAMILIEI SI CASATORIEI IN CONSTITUTIE

SURSA: REVISTA „CREȘTINUL AZI”

http://revistacrestinulazi.ro/2017/11/mesajul-uniunii-bisericilor-crestine-baptiste-din-romania-adresat-presedintelui-romaniei/

No Responses to “BISERICA BAPTISTĂ CERE PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI SĂ URGENTEZE LEGEA REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CLARĂ A FAMILIEI ȘI CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introdu cifra corespunzătoare în caseta de mai jos : *