TOMISTHECAT.RO – BLOG TOMIS THE CAT
TOT CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE… TOT CE FACI PENTRU ALȚII… RĂMÂNE!

AVORTUL – UNUL DINTRE CELE MAI MARI PĂCATE INVENTATE DE MINŢILE DIABOLICE

În ziua de 8 septembrie 2008, Parlamentul Australian a avut un musafir cu totul deosebit.
Nu vă gândiţi la cine ştie ce figură proeminentă a scenei politice internaţionale!
N-aveţi nicio şansă să ghiciţi despre cine a fost vorba…

Aţi auzit vreodată de GIANNA JESSEN?!? Eu, unul, n-am auzit în viaţa mea!
În schimb, am auzit că există Dumnezeu şi am mai auzit că Divinitatea are UN PLAN pentru omenire în general şi pentru tine (respectiv pentru mine) în special. Indiferent dacă tu crezi sau nu în existenţa lui Dumnezeu, te invit să vezi cu ochii tăi o mărturie vie, o poveste incredibilă care sfidează raţiunea şi logica omenească. Veţi vedea că atunci când omul spune NU, bunul Dumnezeu poate spune BA DA!

Toată asistenţa prezentă în Queen’s Hall (Sala Reginei) din Parlamentul Australian a ascultat-o pe Gianna cu răsuflarea întretăiată. Este imposibil să nu simţi o emoţie puternică atunci când o asculţi pe Gianna Jessen. Sunt sigur că multe dintre domnişoarele şi doamnele care vor urmări materialul video de mai jos, vor ajunge la nişte concluzii şi vor lua nişte decizii…

http://en.wikipedia.org/wiki/Gianna_Jessen

UNII SPUN CĂ… Un avort este o intervenţie banală prin care se îndepărtează un ghem de ţesuturi numit produs de concepţie. Acesta este o parte din corpul mamei. E cam la fel ca la o apendicită. Sau ca la extracţia unei măsele. Decizia de a păstra sau nu sarcina, este exclusiv problema privată a femeii, care are dreptul suveran de a hotărî ce face cu trupul ei. Aşadar, avortul trebuie să fie legal şi accesibil oricărei femei. Cei care fac avorturi, salvează femeile de la o viaţă nefericită sau de la complicaţiile unui avort empiric. Avortul este sigur şi fără urmări. Avortul este soluţia cea mai potrivită pentru o sarcină nedorită!

ALŢII CRED CĂ… Avortul este uciderea brutală a unei fiinţe umane, deplină, unică, lipsită de apărare. Copilul nenăscut este o persoană umană şi ar trebui să fie protejat prin lege la fel ca oricare dintre noi. Medicii avorţionişti sunt parte a unui business mondial care, sub aparenţa „ajutorării femeilor”, produce miliarde de dolari profit. Femeile care au făcut un avort, suferă foarte des urmări fizice şi psihice devastatoare. Avortul nu este niciodată o soluţie pentru o sarcină nedorită.

Ai vrea să afli adevărul despre avort? Documentarul medical „Strigătul mut”, unul din cele mai dramatice filme realizate vreodată, te va ajuta să înţelegi mai multe.

Vezi filmul pentru că vei afla lucruri pe care propaganda pro-avort n-ar vrea ca tu să le ştii vreodată!

VĂ INVIT SĂ VIZIONAŢI UN FILM DOCUMENTAR EXCEPŢIONAL INTITULAT „STRIGĂTUL MUT”!

ATENŢIE! CARDIACII, HIPERTENSIVII ŞI PERSOANELE SENSIBILE NU AU VOIE SĂ VADĂ ACEST FILM!!! MINORII POT VEDEA ACEST FILM NUMAI CU APROBAREA PĂRINŢILOR (DATORITĂ IMAGINILOR AUTENTICE, RESPECTIV SECVENŢELOR EXPLICITE)!!!

[polldaddy poll=”5712029″]

SURSE DEMNE DE ÎNCREDERE :

http://www.provitabucuresti.ro/

http://www.strigatulmut.ro/

Queen's_Hall Parlamentul Australiei (Melbourne)

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament!

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului!

6 Responses to “AVORTUL – UNUL DINTRE CELE MAI MARI PĂCATE INVENTATE DE MINŢILE DIABOLICE”

 1. Neaţa tuturor.

  Am citit articolul mai mult pe fugă şi aş vrea să spun câteva lucruri… câteva păreri despre avort.

  În primul rând, avortul privit simplu… poate îl văd şi eu ca pe un păcat dar acum să punem şi câteva situaţii ipotetice dar subliniez… în ROMÂNIA şi nu altundeva.

  01. Mama şi tatăl sunt sănătoşi, au un loc unde să stea… un apartament propriu… salarii bune… mai trăiesc şi părinţii lor… Femeia rămâne însărcinată… în urma analizelor se stabileşte că este o sarcină sănătoasă cu şanse de 99,99 % de a se naşte un copil sănătos dar din diverse motive vrea să faca avort pt că nu-şi doresc un copil… PĂCAT… acesta este un mare păcat.

  02. Aceeaşi situaţie de la pct.1 numai că în urma analizelor se stabileşte că păstrarea sarcinii va dăuna mamei… viaţa ei va fi pusă în pericol dacă sarcina va continua.
  De ce să fie un păcat dacă întreruperea sarcinii este efectuată până în perioada de cele 3 luni ? EU… consider că în această situaţie nu putem spune că este un păcat.

  03. Mama şi tatăl sunt bolnavi, au un loc unde să stea… un apartament propriu… salarii bune… mai trăiesc şi părinţii lor… Femeia rămâne însărcinată… în urma analizelor se stabileşte că NU este o sarcină sănătoasă iar şansele de supravieţuire a copilului sunt minime dar cu sechele pe toată viaţa copilului. Acesta de ce este un păcat ? Că nu-ţi doreşti să chinui toată viaţa un copil?

  04. Mama şi tatăl sunt sănătoşi, au un loc unde să stea… un apartament propriu… salarii bune… mai trăiesc şi părinţii lor… Femeia rămâne însărcinată… în urma analizelor se stabileşte că (virgulă) copilul va avea o boală transmisibilă genetic care-l va ţine la pat… va avea o viaţă f. scurtă şi plină de chinuri… Aici de ce este un păcat?

  Şi se poate continua cu aceste situaţii dar acum urmează cea mai importantă situaţie:

  05. Mama şi tatăl sunt relativ sănătoşi… dar nu au un loc de muncă stabil… lucrează doar tatăl… pe unde apucă şi doar pt a aduce nişte bănuţi acasă pt mâncare. Fac dragoste iar femeia rămâne însărcinată. Acum stau şi mă gândesc. Ei nu au bani nici după ce să bea apă, nu au bani să poată creşte un copil iar păstrarea lui va fi un chin pt acel copil care va creşte mai mult ca sigur într-un ofelinat… sau îl vedem la ştiri că sunt bătuţi până sunt băgaţi în spital… sunt ţinuţi în lanţuri sau… şi în cel mai rău caz, morţi de foame… frig… sau oboseală. AICI avortul ar fi un păcat?
  Părerea mea este că NU… nu este un păcat şi-mi pare rău, spun asta dar eu mă gândesc şi la copil… nu numai la religie…

  EU nu aş putea păstra un copil care aş ştii că va fi bolnav toată viaţa lui… să fie dependent de părinţi sau ajutor medical… nu aş putea păstra un copil care să-l ştiu că va suferi întreaga lui viaţă… sau că nu va fi conştient de problema lui… să aibă oasele din sticlă şi la orice zdruncinătură să i se rupă o mână sau un picior… NU AŞ AVEA PUTEREA să las să se nască un astfel de copil!

  • Bogdan, îţi mulţumesc pentru comentariu şi te rog să faci un mic efort să vezi următorul film documentar excepţional. Am reţinut că ai citit în fugă articolul meu dar tocmai aici e problema… nu articolul meu era cel mai important ci materialele video (mai ales cel de mai jos) pe care le-am recomandat. După ce vezi filmul „STRIGĂTUL MUT”, aştept cu interes opiniile tale.

   Click chiar acum pe link pentru a viziona acest film care merită văzut de noi toţi :

   http://www.vimeo.com/6174632

 2. NU categoric avortului!!! Viaţa ne e dată de Dumnezeu pe acest pământ, nu vine la întâmplare, toţi avem un scop bine determinat în această lume, indiferent că suntem sănătoşi sau bolnavi… Nu avem dreptul să luăm ceva ce nu noi dăm, VIAŢA ne e dată în dar de Dumnezeu!!!

  • Ana, din nefericire, trăim într-o ţară „creştină de 2000 de ani” în care CULTURA AVORTULUI este la ea acasă, România fiind pe primele locuri în lume la acest capitol. Iată care este rezultatul secularizării şi ateizării ţării, iată ce se întâmplă când o naţiune acceptă să-L scoată pe Dumnezeu din ecuaţia existenţei sale…
   Şi lucrurile vor merge din ce în ce mai rău dacă poporul român nu se va întoarce CU ADEVĂRAT la Domnul !

   Te mai aştept cu drag pe blogul meu !
   Fii binecuvântată ! Îţi spun de pe-acum sărbători fericite !

 3. Am vizionat filmul dar din pacate sunt cateva lucruri despre care ar trebui sa te documentezi singur, discutand cu un medic ginecolog. Ceea ce este prezentat in film este intr-adevar corect dar cu o omisiune… saptamanile in care sunt prezentate machetele sunt calculate la cel putin 2 saptamani dupa ce copilul a fost conceput si nu de la conceperea lui initiala. Un medic iti va spune mai multe despre aceste lucruri si o sa vezi o mica diferenta, atat in tehnologie, tehnica cat si rezultate.

  Acel film este destul de vechi iar prezentarea lui este facuta nu din postura unui om neutru ci filmul este facut pt a sensibiliza omenirea sa nu se mai faca avorturi. Filmuletul este facut intr-o tara in care pe acea vreme asistenta sociala era relativ ok… adica un copil primea de la stat o alocatie de 200 – 400 dolari pe luna…

  In Romania anului 2011 :

  http://www.curierulnational.ro/Economie/2010-02-22/Foamea+bugetara+mananca+alocatiile+copiilor

  uite aici si legea:

  http://www.itmconsulting.ro/articole/2010/12/27/concediul-si-indemnizatia-lunara-pentru-cresterea-copiilor-din-01-ianuarie-2011/

  Nu gasesc exact cat mai este alocatia platita de stat unui copil pana la varsta de 18 ani dar din cate stiu nu depaseste 50 ron / luna

  Iar acum o sa-ti dau si un exemplu de care am uitat aseara.
  Vreau sa se inteleaga ca NU SUNT RASIST.

  Intr-o familie in care sunt deja 4 sau 5 copii (in general de tigani dar si de romani), in care copiii traiesc f. prost… la limita subzistentei… care mananca din gunoaie, copii care nu au vazut si nu or sa vada scoala din banca unei sali de clasa… Ce faci ?

  Copii care ulterior… la varste de 15-17 ani or sa sparga apartamente… fura din buzunare si alte infractiuni ? Copii care nu or sa stie decat sa numere banutii stransi din cersit sau furat? Copii care sufera pe toata perioada copilariei ? Ce faci ?

  Alt exemplu si cu scuzele de rigoare:

  Copii care se nasc din mame purtatoare de virusul HIV/Sida… copii care se nasc cu Sindromul Down… copii care se nasc din parinti care au fost expusi la material radioactiv (fara maini… fara picioare… sau deformati)… Aici ce faci ? Toata viata lor… scurta sau lunga… suferinta va fi primul si singurul lucru important din viata lor… Ce faci ? Avortul mai este un pacat?

  Inca un exemplu:

  O femeie ramane insarcinata… nu are bani nici sa se ingrijeasca pe sine daramite un copil… Va naste un copil care-l va abandona iar in unele cazuri (din nefericire) chiar isi abandoneaza copiii in ghene de gunoi sau isi arunca copiii in toalete sau in wc-urile din fundurile curtii… Copiii sunt omorati… aceasta nu este un pacat capital ?

  Hai sa luam cazul „fericit” in care mama isi abandoneaza copilul in maternitate… copilul va fi dat unui asistent maternal… Copilul o sa creasca cat de cat frumos… cu o educatie dar dupa… la varsta va fi dat in plasament la casa de copii iar la 18 ani este aruncat in strada… Acesta nu este un pacat ?

  Astept totusi sa vezi aceste aspecte si din punctul meu de vedere si poate o sa-mi dai dreptate macar partial.

 4. […] http://tomisthecat.wordpress.com/2011/11/28/avortul-unul-dintre-cele-mai-mari-pacate-inventate-de-m… Take Our Poll POŢI SĂ UTILIZEZI URMĂTOARELE BUTOANE DEOSEBIT DE UTILE :ShareEmailFacebookRedditLinkedInPrintStumbleUponDiggTwitterLike this:LikeOne blogger likes this post. […]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave a Reply

Comments may be moderated. If you don't see your comment, please be patient. It may be posted soon.

Do not post your comment a second time. Thank you.
The administrator of this web site.

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE SITE:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.