PARIUL LUI PASCAL
vino la referendumul din octombrie si voteaza da pentru definirea in constitutie a casatoriei dintre un barbat si o femeie
previous arrow
next arrow
Slider

DESCHIDE INIMA TA ! S-A NĂSCUT MESIA !

Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este PUTEREA LUI DUMNEZEU pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a iudeului, apoi a grecului; deoarece în ea este descoperită O NEPRIHĂNIRE PE CARE O DĂ DUMNEZEU PRIN CREDINŢĂ şi care duce la credinţă, după cum este scris: „Cel neprihănit va trăi prin credinţă!”

(Romani 1:16-17 Biblia Cornilescu)

„Că nu mă ruşinez de Evanghelia lui Hristos, că PUTEAREA LUI DUMNEZEU EASTE spre mântuire tot celui ce creade, jidovului mai întâiu şi elinului.
Că DREPTATEA LUI DUMNEZEU întru dânsa SĂ ARATĂ DIN CREDINŢĂ în credinţă, precum easte scris: „
Iară dreptul din credinţă va fi viu!”

(Romani 1:16-17 Biblia Ortodoxă)

Oare ai putea şi tu să mărturiseşti PUBLIC Numele Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos ?!? Ar trebui să nu ne fie greu să facem acest lucru dacă spunem că ne-am întors cu adevărat la Dumnezeu… Ar trebui să ne dea de gândit exemplul acestor tineri minunaţi care nu se ruşinează că au hotărât să-şi ia crucea în spate ca să-L urmeze pe Hristos pe Calea Mântuirii ! Ar trebui să nu ne fie ruşine de Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos ! Într-o lume care se prăbuşeşte în întuneric şi păcat, iată că suntem chemaţi să fim nişte lumini care să strălucim în jurul nostru iar acest lucru nu se poate face cu intenţii bune ci într-un mod practic. Acolo unde te-a aşezat Dumnezeu, FII O BUNĂ MĂRTURIE pentru că aici nu e vorba de tine ci de NUMELE SFÂNT AL LUI DUMNEZEU !!! Atunci când lumea îl proclamă pe „moş crăciun cu plete dalbe”, noi suntem chemaţi să-L onorăm şi să-L proclamăm prin vieţile noastre pe Domnul nostru Iisus Hristos ! Atunci când lumea are ca preocupare principală tăierea porcului, mâncarea, băuturile alcoolice şi distracţiile, noi suntem chemaţi să aţintim privirile tuturor spre Dumnezeu, spre lucrurile duhovniceşti, spre lucrurile Cereşti veşnice care sunt mai presus decât cele pământeşti trecătoare.

Să urmărim împreună o frumoasă mărturie a credinţei, un mod interesant şi deosebit de a prezenta Evanghelia tuturor acelora care încă nu au fost atinşi de puterea extraordinară a Cuvântului lui Dumnezeu !

CITEŞTE UN ARTICOL DEOSEBIT PE CARE NU TREBUIE SĂ-L PIERZI !

http://tomisthecat.ro/valoarea-si-semnificatia-nasterii-domnului-si-mantuitorului-nostru-iisus-hristos/

[polldaddy poll=2420638]

„Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa ! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!