PARIUL LUI PASCAL
vino la referendumul din octombrie si voteaza da pentru definirea in constitutie a casatoriei dintre un barbat si o femeie
previous arrow
next arrow
Slider

FAMILIA BODNARIU ÎMPLINEȘTE UN AN DE ZILE DE CÂND A PRIMIT COPIII ÎNAPOI ȘI LE MULȚUMEȘTE TUTUROR CELOR CARE AU FOST ALĂTURI DE EI

Cu ocazia împlinirii unui an de zile de când cei cinci copii Bodnariu au fost eliberați din ghearele autorităților norvegiene ateocrate, părinții acestora (Marius și Ruth) au adresat public un impresionant mesaj de mulțumire, tuturor celor care au fost alături de ei, nu prin vorbe, ci prin fapte și acțiuni concrete.

După cum știți, din cauza nenorocirii prin care au trecut (vezi acțiunile iraționale, inumane și inimaginabile ale odioasei instituții „Barnevernet” din Norvegia) Marius și Ruth Bodnariu au hotărât să renunțe definitiv la Țara Fiordurilor (un „colț de rai” din care Dumnezeu lipsește complet) și s-au stabilit în România împreună cu toți cei cinci copilași ai lor. Între timp, fiind foarte fericiți că Domnul i-a ajutat și i-a salvat, Marius și Ruth n-au stat deloc pe gânduri și au mai făcut încă un copilaș, adică AL ȘASELEA și ce frumos ar fi să-l facă și pe al șaptelea. Spun acest lucru pentru că din câte știu eu, cifra 7 reprezintă cifra desăvârșirii. 😉 Dacă am avea multe familii gen Bodnariu în România, problema gravei crize demografice s-ar rezolva rapid și n-am mai risca dispariția națiunii române (cam aceasta este direcția actuală pentru că românii nu se întorc la Dumnezeu și trăiesc în materialism, egoism și ateism).

FAMILIA BODNARIU DIN NORVEGIA

Vă invit cu drag să urmărim împreună acest mesaj de mulțumire al soților Marius și Ruth Bodnariu care pentru mine reprezintă o frumoasă mărturie a unor oameni care și-au încredințat soarta în mâna lui Dumnezeu și au biruit prin credință. Sunt foarte fericit când văd că ei sunt din nou fericiți!
Domnul să-i binecuvânteze atât pe ei doi, cât și pe toți cei șase copilași ai lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!