PARIUL LUI PASCAL
vino la referendumul din octombrie si voteaza da pentru definirea in constitutie a casatoriei dintre un barbat si o femeie
previous arrow
next arrow
Slider

IMPORTANŢA PREZENŢEI LUI DUMNEZEU ÎN VIAŢA NOASTRĂ

DUHUL SFANT IN CHIP DE PORUMBEL

DOMNUL IISUS VREA SĂ VINĂ ÎN INIMA TA
„Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa! Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine!” (Ioan 14:6)

DOWNLOADAŢI AICI UN FILM DOCUMENTAR EXCELENT :
„UN LUTHER AL ROMÂNIEI”

Numai atunci când Dumnezeu este prezent CU ADEVĂRAT în inima şi în viaţa ta, poţi să treci prin toate greutăţile, încercările, furtunile acestei vieţi! Prezenţa lui Dumnezeu în viaţa ta, înseamnă că NU EŞTI SINGUR, că CINEVA TE ŢINE PERMANENT DE MÂNĂ, chiar şi atunci când treci prin suferință! Oamenii în viaţa cărora nu este prezent Dumnezeu, trăiesc fără speranţă și sunt într-o continuă disperare, fiind lipsiţi de liniştea şi pacea pe care numai Dumnezeu le-o poate da. Am văzut credincioși bolnavi care aveau puterea să-mi zâmbească și mă încurajeze pe mine care eram topit din cauza stării lor deplorabile. Am văzut credincioşi muribunzi, trecând în veşnicie, plini de pace, stingându-se încetişor în linişte şi cu demnitate!

Ce minunat ar fi ca fiecare dintre noi să-L invităm pe Dumnezeu să intre şi să rămână în viaţa noastră, să fie permanent prezent în adâncul fiinţelor noastre!

[polldaddy poll=2042457]

CLICK CA SĂ CITEŞTI POVESTEA VIEŢII LUI HORATIO SPAFFORD ŞI POVESTEA UNUI IMN SUPERB!

1 thought on “IMPORTANŢA PREZENŢEI LUI DUMNEZEU ÎN VIAŢA NOASTRĂ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!