TOMISTHECAT.RO – BLOG TOMIS THE CAT
TOT CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE… TOT CE FACI PENTRU ALȚII… RĂMÂNE!

PRIMUL INTERVIU CU FAMILIA BODNARIU DE CÂND S-AU STABILIT ÎN ROMÂNIA

FAMILIA BODNARIU RENUNTA LA NORVEGIA ATEOCRATA SI RAMANE DEFINITIV IN ROMANIA

(foto: NewsNet Creștin)

Familia Bodnariu a venit în România în vacanță. Au ajuns și în Suceava. Programul lor a fost unul foarte aglomerat. Neamurile au vrut să-i aibă aproape. Tatăl lui Marius Bodnariu este din județul Suceava. Între timp și-au clarificat și situația. Marius și Ruth Bodnariu au decis să rămână în România împreună cu toți cei cinci copii. Nu se vor mai întoarce în Norvegia.

Nu au mai reușit să ajungă în studioul Radio Vocea Evangheliei Suceava pentru înregistrarea unui interviu. Le mulțumim foarte mult colegilor de la RVE Sibiu care au reușit să înregistreze primul interviu cu familia Bodnariu de când s-au stabilit acasă, în România.

SURSA:

http://www.rvesv.ro/component/content/article/425.html

MARIUS SI RUTH BODNARIU INVITATI LA RADIO VOCEA EVANGHELIEI SIBIU PENTRU INTERVIU

No Responses to “PRIMUL INTERVIU CU FAMILIA BODNARIU DE CÂND S-AU STABILIT ÎN ROMÂNIA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leave a Reply

Comments may be moderated. If you don't see your comment, please be patient. It may be posted soon.

Do not post your comment a second time. Thank you.
The administrator of this web site.

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE SITE:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.