PARIUL LUI PASCAL
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

REFERENDUMUL A ARĂTAT CĂ 91,56% DINTRE PARTICIPANȚI AU VOTAT PENTRU FAMILIA FORMATĂ DINTR-UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE

REFERENDUM 2018 - REZULTATELE FINALE DE LA BIROUL ELECTORAL CENTRAL DIN ROMANIA

(foto: ro.sputnik.md)

Un procent devastator de 91,56% din cei care au votat, adică 3.531.732 cetăţeni au dorit revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituţia României, respectiv definirea clară a căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Ceilalți 6,47%, adică 249.412 cetăţeni au votat „NU” pentru că au dorit ca definiția căsătoriei în Constituție să rămână neclară și interpretabilă („între soți”)

Numărul voturilor nule a fost de 76.111.

Referendumul nu a îndeplinit condiţiile de validare din cauza lipsei de cvorum, condiția obligatorie pentru validare fiind ca minimum 30% dintre alegători să fi venit dacă ar fi iubit această țară și le-ar fi păsat de viitorul copiilor și nepoților lor. Ar fi trebuit să vină la vot minimum 5.700.000 de cetăţeni dar au venit doar 3.781.144 cetățeni responsabili care merită tot respectul și prețuirea noastră (inclusiv cei care au votat „NU”).

Reamintim că Referendumul a avut drept scop definirea clară a căsătoriei în Constituție ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat şi o femeie, nu „între soţi”, aşa cum arată acum Constituţia din nefericire.

SURSA:
https://ro.sputnik.md/society/20181008/22365625/referendum-rezultate-finale.html

sunt mandru ca sunt printre cei 92 la suta care au votat da la referendumul poporului roman suveran

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!