PARIUL LUI PASCAL
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

ROMANII VOR CA FAMILIA SA FIE INTEMEIATA PRIN CASATORIA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE SI DORESC SA PARTICIPE LA REFERENDUMUL PENTRU REVIZUIREA CONSTITUTIEI

SONDAJ DE OPINIE

În sfârșit, avem primul sondaj despre referendumul pentru definirea clară și neinterpretabilă a familiei și căsătoriei în Constituția României. Sondajul a fost realizat de AVANGARDE, în perioada 10.04.2018-26.04.2018, volumul eșantionului: 1350 de persoane de 18 ani și peste. Metoda de culegere a datelor este CATI (telefonic). Eroarea maximă tolerată este de +/-3% pentru un interval de încredere de 95%.

La întrebarea „Dvs personal, cum considerați că ar trebui definită familia în Constituție?”, 77% SUNT DE ACORD cu formula propusă de inițiativa cetățenească a Coaliției pentru Familie – „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE” 17% acceptă formula actuală „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți”, 5% nu pot aprecia, 1% nu știu/nu răspund.

La întrebarea „Din punctul dvs de vedere, organizarea unui referendum privind modificarea Constituției cu privire la definirea familiei (în loc de formula actuală „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți” se dorește ca în Constituție să se introducă formula „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE„) este o decizie bună sau proastă?”, 67% AU DECLARAT CĂ ESTE O DECIZIE BUNĂ, 24% o decizie proastă, 8% nu pot aprecia, 1% nu știu/nu răspund.

La întrebarea: „Dvs personal, veți participa la vot la un astfel de referendum dacă se va organiza?”, 55% AU RĂSPUNS: „CU SIGURANȚĂ, DA!” 20% au răspuns: „probabil da”, 14% au răspuns: „cu siguranță nu”
6% au răspuns: „probabil nu”, 5% au răspuns: „nu știu/nu răspund”.

romanii vor ca familia sa fie intemeiata prin casatoria dintre un barbat si o femeie si vor participa la vot prin referendum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!