PARIUL LUI PASCAL
vino la referendumul din octombrie si voteaza da pentru definirea in constitutie a casatoriei dintre un barbat si o femeie
previous arrow
next arrow
Slider

TÂNĂRUL CARE A ÎNŢELES CARE ESTE CALEA SPRE FERICIRE

Noi, românii, ne vedem de „ale noastre”, ne trăim viaţa cum o fi, cum avem chef, cum credem noi de cuviinţă şi credem că e ok. Poate că trec ani sau zeci de ani până să ne dăm seama de nişte lucruri, până să tragem nişte concluzii, până să învăţăm ceva.

De asemenea, mai există şi posibilitatea ca să nu tragem niciodată nicio concluzie şi să nu învăţăm niciodată nimic. Să ne ajute bunul Dumnezeu ca să nu facem parte din această categorie…

Apropo de fericire… Întotdeauna s-a vorbit, se vorbeşte şi se va vorbi mult despre fericire, despre definiţia fericirii, dar doar atât. Foarte puţin se vorbeşte despre SINGURA CALE care duce la adevărata fericire mai ales că ni se oferă de pretutindeni tot felul de „reţete” ale fericirii, „soluţii” care de fapt sunt doar nişte surogate înşelătoare care nu duc la nimic altceva decât la distrugerea trupului şi sufletului. Cât mai multe ţigări şi sticle de băutură, cât mai multe manele, cât mai multe petreceri, cât mai multe femei, droguri, etc… şi gata ! asta e „fericirea” oferită de lumea aceasta… după care îţi dai seama că totul este deşertăciune şi goană după vânt… Tot neîmplinit şi tot nefericit eşti… Tot nu e ok, tot îţi lipseşte ceva, tot te mustră conştiinţa şi continui să te simţi vinovat şi apăsat, tot nu eşti eliberat de lanţurile păcatului, tot rămâi în suflet cu un gol imens care nu poate fi umplut cu nimic. OARE TREBUIE SĂ TE RESEMNEZI ŞI SĂ ACCEPŢI SITUAŢIA CA PE O FATALITATE ?!? Te obligă cineva să rămâi neîmplinit şi nefericit ? Nu cumva vrei să afli CALEA CĂTRE FERICIRE ?!?
Nu cumva ai vrea să păşeşti şi tu pe CALEA FERICIRII ADEVĂRATE ?

Te invit să asculţi povestea vieţii unui tânăr numit Sorin Comănici. Pe mine m-a impresionat foarte mult această puternică mărturie personală şi chiar m-am gândit că merită să o ascultăm cu toţii… Hai să urmărim împreună acest material interesant şi după aceea aştept şi opiniile voastre.

[polldaddy poll=”6709472″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!